VAK Pardubice



Jídelní lístek:                 platný od   15.10.2018  do 19.10.2018 

Pondělí

  • Polévka: kulajda/A1,3,7/ - hovězí s vaječ. jíškou/A1,3,7,9/
  1.          1. Vepřová játra se zeleninou, rýže, ozdoba/A1/
  2.          2. Pečené kuřecí stehno ála kachna, šoulet, zelný salát/A1/
  3.          3. Květákový nákyp, brambory, zeleninový salát/A3/
Čaj se sirupem

Úterý

  • Polévka: hovězí s kapáním/A1,3,9/-houbová s těs/A1,3,7,9/
  1.          1. Uzená krkovice, kyselé zelí, bramb.knedlík s houskou/A1/
  2.          2. Ryba Mahi na másle, bretaňská zelenina, brambory/A1,4/
  3.          3. Koblihy plněné mákem, bílá káva/A1,3,7/
Čaj s VITA pomeranč

Středa

  • Polévka: čočková/A1,9/ - hovězí se špenát.svitkem/A1,3,9/
  1.          1. Kuřecí Gordon blue, opékané brambory, ozdoba/A1,7,12/
  2.          2. Soljanka z hovězího masa, rýže, zeleninový salát/A1/
  3.          3. Zapečené šunkové flíčky, steril. okurka/A1,3,7/
Čaj se sirupem

Čtvrtek

  • Polévka: uzená s kroupami/A9/ - gulášová/A1,9/
  1.          1. Krůtí prsa na žampionech, rýže, zeleninový salát/A1/
  2.          2. Smažený vepřový řízek, bramborový salát/A1,3,7/
  3.          3. Cikánská roštěná, chléb/A1/
Čaj s VITA jablko

Pátek

  • Polévka: bramborová/A1,9/-hovězí s masem a nudl./A1,3,9/
  1.          1. Rýnské hovězí filé-plátek, houskový knedlík/A1,3,7/
  2.          2. Holštýnská kapsa, bramborová kaše, zel.salát/A1,3,7/
  3.          3. Kuskusový salát se šunkou, olivami a mozzarelou/A1,3,7/
Čaj se sirupem

 

Celý jídelní lístek na najdete zde (číslo jídelny 1906)

 

Závodní jídelna Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., Teplého 2014, 530 02 Pardubice

Výdej obědů: 10.45-12.30

Nabízíme stravování i pro veřejnost. Další informace a objednávky u vedoucí ZJ.

Používáme stravovací systém na id karty. Objednávání obědů je možné přes terminál umístěný v prostoru jídelny, přes internet na adrese http://www.strava.cz nebo prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony. Oběd je možno odhlásit nebo přihlásit den předem do 13. hodiny.

Úhradu obědů lze provést v pokladně kuchyně každé úterý a čtvrtek od 10.30 do 12.30 vyjma posledního dne v měsíci.

Vedoucí kuchařka Pilnáčková M.

Vedoucí závodní jídelny Šedová Irena, tel. 466798473

Pořizovací cena surovin: Kč 33,- . Cena obědu Kč 85,- (vč. DPH)

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

hydra DESIGN 2010