VAK Pardubice



Jídelní lístek:                 platný od   21.01.2019  do 25.01.2019 

Pondělí

  • Polévka: čočková/A1,9/
  1.          1. Bratislavské vepř.plecko, houskový knedlík/A1,3,7,9/
  2.          2. Vepř.roláda plněná žampiony, bramb.kaše, zel.salát/A1,3,7/
  3.          3. Špagety s vepřovým masem sypané sýrem/A1,3,7/
Čaj s VITA cherry

Úterý

  • Polévka: hovězí s kapáním/A1,3,9/
  1.          1. Vepřový steak, fazolky na slanině, hranolky/A1,12/
  2.          2. Hovězí nudličky po orientálsku, kari rýže, obloha/A1,7/
  3.          3. Kynuté knedlíky s meruňkami, bílá káva/A1,3,7/
Čaj se sirupem

Středa

  • Polévka: italská s těstovinou/A1,3,9/
  1.          1. Kuře ála kachna, šoulet/hrách,kroupy/, zelný salát/A1/
  2.          2. Farářovo tajemství/vepř,cib,sýr/, brambory, obloha/A1,7/
  3.          3. Vepřové rizoto sypané sýrem, sterilovaná okurka/A7/
Čaj s VITA jablko

Čtvrtek

  • Polévka: hovězí s drožďovými knedlíčky /A1,3,9/
  1.          1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát/A1,3,7/
  2.          2. Uzená krkovice, kyselé zelí, bramb.knedlík s houskou/A1/
  3.          3. Vepřové ledvinky po uhersku, rýže, zel.salát/A1,7/
Čaj se sirupem

Pátek

  • Polévka: selská/A1,3,7,9/
  1.          1. Burgundská hovězí pečeně, houskový knedlík/A1,3,7,9/
  2.          2. Srbské ražničí, americké brambory, obloha/A1,12/
  3.          3. Mořská ryba na znojemský způsob, rýže, citron/A1,7/
Čaj s VITA pomeranč

 

Celý jídelní lístek na najdete zde (číslo jídelny 1906)

 

Závodní jídelna Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., Teplého 2014, 530 02 Pardubice

Výdej obědů: 10.45-12.30

Nabízíme stravování i pro veřejnost. Další informace a objednávky u vedoucí ZJ.

Používáme stravovací systém na id karty. Objednávání obědů je možné přes terminál umístěný v prostoru jídelny, přes internet na adrese http://www.strava.cz nebo prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony. Oběd je možno odhlásit nebo přihlásit den předem do 13. hodiny.

Úhradu obědů lze provést v pokladně kuchyně každé úterý a čtvrtek od 10.30 do 12.30 vyjma posledního dne v měsíci.

Vedoucí kuchařka Pilnáčková M.

Vedoucí závodní jídelny Šedová Irena, tel. 466798473

Pořizovací cena surovin: Kč 34,- . Cena obědu Kč 87,- (vč. DPH)

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

hydra DESIGN 2010