VAK Pardubice



Jídelní lístek:                 platný od   23.04.2018  do 27.04.2018 

Pondělí

  • Polévka: hovězí s kapáním - gulášová/A1,3,9/
  1.          1. Zbojnický skřivan, špenát, bramborový knedlík/A1,3,7/
  2.          2. Vepř.steak v pepřové om.,zelenina na slan.,hranolky/A1/
  3.          3. Šopský salát s balkánským sýrem, toasty/A1,7/
Čaj se sirupem

Úterý

  • Polévka: špenátová - hovězí s fridát.nudlemi/A1,3,7,9/
  1.          1. Mořská ryba po Florentinsku, kuskus, citron/A1,3,7/
  2.          2. Bramborák s tkalcovskou směsí/vepř,zel/, obloha/A 1,3,9/
  3.          3. Gazdovský řízek/vepř,fazole,kroupy/, zelný salát/A1/
Čaj s VITA lesní směs

Středa

  • Polévka: česneková s chleb. - italská s těst./A1,3,9/
  1.          1. Smaž.řízek"Ondráš"/v br.těst./, brambory, zel.salát/A1,3,7/
  2.          2. Hovězí řízky z Horehroní, těstoviny, zel.salát/A1,3/
  3.          3. Šunková pizza, ovoce/A1/
Čaj se sirupem

Čtvrtek

  • Polévka: hrachová s párkem - krupicová s vejcem/A1,3,9/
  1.          1. Plněný paprikový lusk, rýže/A1,3/
  2.          2. Revírnické kuř.medajlonky, bramb.kaše, zel.salát/A1,7/
  3.          3. Palačinky s meruňkovou marmeládou, bílá káva/A1,3,7/
Čaj s VITA pomeranč

Pátek

  • Polévka: hovězí s těstovinou - zeleninová/A1,3,9/
  1.          1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík/A1,3,7/
  2.          2. Špíz kuřecí se zeleninou, bramb.tolárky, dresink/A1,3,7/
  3.          3. Ledvinky na slanině, rýže, zeleninový salát/A1/
Čaj se sirupem

 

Celý jídelní lístek na najdete zde (číslo jídelny 1906)

 

Závodní jídelna Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., Teplého 2014, 530 02 Pardubice

Výdej obědů: 10.45-12.30

Nabízíme stravování i pro veřejnost. Další informace a objednávky u vedoucí ZJ.

Používáme stravovací systém na id karty. Objednávání obědů je možné přes terminál umístěný v prostoru jídelny, přes internet na adrese http://www.strava.cz nebo prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony. Oběd je možno odhlásit nebo přihlásit den předem do 13. hodiny.

Úhradu obědů lze provést v pokladně kuchyně každé úterý a čtvrtek od 10.30 do 12.30 vyjma posledního dne v měsíci.

Vedoucí kuchařka Pilnáčková M.

Vedoucí závodní jídelny Šedová Irena, tel. 466798473

Pořizovací cena surovin: Kč 33,- . Cena obědu Kč 85,- (vč. DPH)

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

hydra DESIGN 2010