VAK Pardubice



Jídelní lístek:                 platný od   22.1.2018  do 26.1.2018 

Pondělí

  • Polévka: mexická - hovězí s vaječnou jíškou/A1,3,9/
  1.          1. Moravský vrabec, hl.bílé zelí, br.knedlík s houskou/A1,3,7/
  2.          2. Špagety s kuř.masem a zelen.syp.sýrem,zel.salát/A1,3,7,9/
  3.          3. Maso dvou barev/vepř,hov/, pažitková rýže, obloha/A1,3/
Čaj s VITA pomeranč

Úterý

  • Polévka: hovězí s mas.a nudlemi - couračka/A1,3,7,9/
  1.          1. Zbojnická hovězí pečeně, rýže, zeleninový salát/A1/
  2.          2. Mořská ryba po řecku, americké brambory, citron/A1,4,9/
  3.          3. Kynuté knedlíky s povidly, kakao/A1,3,7/
Čaj se sirupem

Středa

  • Polévka: frankfurtská - hovězí s drožď.knedlíčky/A1,3,7,9/
  1.          1. Jelení guláš, houskový knedlík/A1,3,7/
  2.          2. Vepřový špíz, brambory, tatarská omáčka/A1,3,7,10/
  3.          3. Papriky po selsku/papr,raj,kopr,smet/,rýže,zel.salát/A7/
Čaj s VITA jablko

Čtvrtek

  • Polévka: hovězí se slan.kapáním - houbová s těst./A1,3,7,9/
  1.          1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát/A1,3,7,10/
  2.          2. Vepřový steak, fazolky na slanině, hranolky/A1/
  3.          3. Šunkové flíčky zapečené, sterilovaná okurka/A1,3,7/
Čaj se sirupem

Pátek

  • Polévka: papriková smetanová - RISI BISI/A1,7,9/
  1.          1. Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík/A1,3,7/
  2.          2. V.žebírko na kmíně, bramb.-celer.kaše,zel.salát/A1,7,9/
  3.          3. Vepř.nudličky po čínsku s arašídy, kari rýže, obloha/A1,5/
Čaj s VITA lesní směs

 

Celý jídelní lístek na najdete zde (číslo jídelny 1906)

 

Závodní jídelna Vodovody a kanalizace Pardubice, a.s., Teplého 2014, 530 02 Pardubice

Výdej obědů: 10.45-12.30

Nabízíme stravování i pro veřejnost. Další informace a objednávky u vedoucí ZJ.

Používáme stravovací systém na id karty. Objednávání obědů je možné přes terminál umístěný v prostoru jídelny, přes internet na adrese http://www.strava.cz nebo prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony. Oběd je možno odhlásit nebo přihlásit den předem do 13. hodiny.

Úhradu obědů lze provést v pokladně kuchyně každé úterý a čtvrtek od 10.30 do 12.30 vyjma posledního dne v měsíci.

Vedoucí kuchařka Pilnáčková M.

Vedoucí závodní jídelny Šedová Irena, tel. 466798473

Pořizovací cena surovin: Kč 33,- . Cena obědu Kč 85,- (vč. DPH)

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

hydra DESIGN 2010